Ο όμιλος DEKRA για πρώτη φορά στις Top-50 γερμανικές εταιρείες

Posted on Ιούνιος 24, 2015 by in Ανακοινώσεις with no comments

 

Best German Brands 2015 Dekra

Ο Όμιλος DEKRA, με αξία εμπορικής επωνυμίας 198 εκατ. Ευρώ, κατέλαβε φέτος για πρώτη φορά την 47η θέση στην κατάταξη των 50 κορυφαίων εταιριών στη Γερμανία, Best German Brands 2015 της Interbrand.

Με την τοποθέτησή της ως ανεξάρτητου φορέα πιστοποίησης και ελέγχου, η DEKRA διατηρεί την εμπορική της επωνυμία στο δρόμο της διεθνοποίησης και της ανάπτυξης: συνεπής, σοβαρή, αξιόπιστη και προοδευτική, με συνεχή ανάπτυξη του χαρτοφυλακίου προϊόντων και υπηρεσιών.

Η DEKRA είναι ένας από τους παγκόσμιους βασικούς παρόχους υπηρεσιών επιθεωρήσεων, πιστοποιήσεων και συμβουλευτικών υπηρεσιών, εξυπηρετώντας ιδιώτες και εταιρικούς πελάτες σε πάνω από 50 χώρες. Η εταιρεία χωρίζεται σε τρεις επιχειρηματικές μονάδες: Αυτοκινητοβιομηχανία, Βιομηχανία και Ανθρώπινο Δυναμικό και παρέχει επαγγελματικές υπηρεσίες σε τομείς όπως έλεγχοι οχημάτων, πραγματογνωμοσύνες, διαχείριση απαιτήσεων, συμβουλευτική, δοκιμές προϊόντων, πιστοποίηση, προστασία του περιβάλλοντος και ανάπτυξη επαγγελματικών προσόντων.

Η DEKRA επεκτείνεται αυτή την περίοδο, μεταξύ άλλων, μέσω εξαγορών, ώστε να επικεντρωθεί στον κλάδο της Συμβουλευτικής των επιχειρήσεων, ανταποκρινόμενη στις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών. Οι προσπάθειες αυτές ενισχύουν την αξιοπιστία, την αμεροληψία και την επαγγελματική φήμη της DEKRA και ταιριάζουν απόλυτα στις εσωτερικές αξίες της επώνυμης μάρκας και στους τομείς λειτουργίας του ομίλου.

Ο όμιλος έχει παρουσία στο διαδίκτυο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με συνεπή, σοβαρό λόγο που εμπνέει εμπιστοσύνη.

Η Interbrand, ηγέτιδα εταιρία συμβούλων στον κόσμο, δημοσίευσε για δεύτερη φορά την κατάταξη των 50 κορυφαίων εμπορικών επωνυμιών της Γερμανίας, Best German Brands 2015. Η μελέτη παρέχει αποκαλυπτικές γνώσεις σχετικά με την ετήσια ανάπτυξη των ισχυρότερων εταιριών με χώρα προέλευσης τη Γερμανία, στις συγκεκριμένες τάσεις της αγοράς και στην ανάπτυξη της γερμανικής οικονομίας γενικότερα.

Περισσότερες πληροφορίες για την θέση της DEKRA στο top-50
και εδώ

Share: