Τελετές Αποφοίτησης του project MENDI σε Αθήνα και Κρήτη

Posted on Ιανουάριος 5, 2018 by in Ανακοινώσεις with no comments

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Με την πραγματοποίηση δύο τελετών αποφοίτησης ολοκληρώθηκε το πιλοτικό πρόγραμμα τουριστικής εκπαίδευσης Mentoring Dual International (MENDI).

Στις 05 Δεκεμβρίου φιλοξενήθηκε στον Πολυχώρο Τέχνης «Αθηναϊδα» η τελετή αποφοίτησης των αποφοίτων του προγράμματος που εκπαιδεύτηκαν στις ειδικότητες των Μαγείρων και των Ξενοδοχοϋπαλλήλων. Στην τελετή παρευρέθηκαν ο Γενικός Γραμματέας Δια Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς του Υπουργείου Παιδείας, Παυσανίας Παπαγεωργίου, ο Πρέσβης της ΟΔ της Γερμανίας στην Αθήνα, Jens Plötner, η Διοικήτρια του ΟΑΕΔ, καθηγήτρια Μαρία Καραμεσίνη και ο γενικός Διευθυντής του Ελληνογερμανικού Βιομηχανικού και Εμπορικού Επιμελητηρίου, Δρ. Αθανάσιος Κελέμης.

Στις 07 Δεκεμβρίου στο Ηράκλειο της Κρήτης το πρόγραμμα MENDI ολοκληρώθηκε σε μια λαμπρή εκδήλωση στο Κέντρο Πολιτιστικών Εκδηλώσεων «Κουρήτες». Την εκδήλωση χαιρέτησαν πολιτικοί παράγοντες του τόπου, ενώ στη συνέχεια οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ένα αυθεντικό Κρητικό γλέντι.

Και στις δύο εκδηλώσεις πρωταγωνιστές ήταν οι απόφοιτοι του προγράμματος που είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν στιγμιότυπα της σπουδαστικής τους ζωής μέσα από βίντεο που είχαν επιμεληθεί οι ίδιοι αλλά και να μοιραστούν τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους.

Τον κύκλο των ομιλιών και στις δύο τελετές έκλεισε η διευθύντρια της DEKRA Akademie ΕΠΕ, Δήμητρα Ρουσβανίδου, που σε έντονα συναισθηματικά φορτισμένο κλίμα ευχαρίστησε τους συνεργάτες του προγράμματος αλλά και τους αποφοίτους που χαρακτηριστικά αποκάλεσε «στελέχη του αύριο».

Share: